Monday, September 17, 2012

TerCapai sudaH..


last entry aku ade citer sal aku teringin sangat nak makan nandos..
huh,, ari ni buke je jusco terus terjah..
haha,, loghat je bunyi nye ea???
bukan ape,, petang nati ade freelance case nak kene pergi..
memandangkan breakfast pon tidak,, ape kate kite lunch je trus..
kat mane lagi???
kat nandos la..
hihi



 muke mmg xsabar nak makan..

 nak order kepoh kejap sbb menu die dah berubah..
sidelines die pon ade sikit perubahan..
peri chips kegemaran aku dah xde dah..
confius jap..


selepas menelaah menu,, ni la yg aku order..
hot chicken,, mesti thigh part..
coleslaw, and chips..

kat sini lain sikit,, sos kitorg kene amek sendiri kat rak,,
biase nye sume sos ade atas meja..
xpe,, aku amek yg aku nak je..
hot sauce n garlic sauce


selepas berdesing telinga,, ni je la yg tinggal
alhamdulillah..
kenyang ke quarter chicken???
so far cukup la untuk lunch.
sebabbb....


aku dah bedal chocolate indulgence satu slice
and ayam (drumstick) goreng jusco seketul..
ayam goreng xsempat nak snap gbr sbb hbis dulu..
ari ni hari makan memandangkan semalam aku terperuk kat umah x kuar2  n just makan cucur ikan bilis buatan sendiri je..




No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...