Friday, April 26, 2013

whatTtt HaPppen??????

what happen???
lama aku x mencoret kat sini..
huh,, sgt lah sibuk ng career baru sekarang..
nak manage itu,, nak manage ini..
xpe,, sume tu berbaloi..

sebab,, ari2 aku akan jumpa QiQi (cara sebut : chiChi) yang sangat comel
keletah nye comel sangat..
dah la bile aku memetir kat budak2 kat situ,, die mesti datang peluk aku..
aduhaiiii,, mane hati x sejuk bile seorang budak yg sgt comel datang peluk kite supaya calm down???
nak marah pon x jadi..

well,, nak update sekarang ni sgt la x sempat..
hanya ade mase sikit je terluang untuk blog ni..
sekarang ni,, laptop bukan lagi untuk surfing..
laptop ni dah kembali kepada fungsi asal nye untuk buat keje.. hihi
dulu,, kl buke lapop,, mesti buke tenet and online..
sekarang ni buke laptop pon dah xde nafsu untuk itu lagi,, hahahaha

weekend nye plak,, mmg mase sgt pack..
sebagai pekerja sektor swasta,, sabtu kene la keje kan??
lepas keje,, sambung lagi freelance
7 kes sekarang ni agak hectic..
ade yang need treatment 2x seminggu..
pape pon,, aku buat yang terbaik untuk membantu mereka yg memerlukan..
cuba la sedaya upaya yang boleh..
kadang2,, bile tgk patient x sampai hati nak tolak kes tu..

semoga kita semua sihat walafiat diberi kudrat dan peluang untuk masa hadapan yg lebih baik..
semua itu datang daripada-Nya.. :)

daa

Monday, April 15, 2013

nEw worLd n nEw enViroNtmenT




dah lebih sebulan ku di tempat keje baru..

this is my next destination in my carreer.. for a better future..
well,, everything goes well eventhough I had to go through the smooth and rough..
pape pon as long kite dapat support dari superrior,, i think,, its good enough to be happy and work hard kan??

keje quite busy but enjoy this work so much with all the cute kids.. hehe..

k lah,, tu je nak citer..

jumpa lagi semua..

daa..

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...