Wednesday, September 12, 2012

naNdos dan aKu





dulu,,  bile gaji je mesti jamu tekak ng makanan kesukaan aku..
kl xde teman,, gi sorang2 pon jd la..
 janji ape yg aku nak makan, aku dapat rase..

so,, skrg agak sibuk ng keje freelance..
sampai terlupa ng tekak sendiri..
bile dah penat keje,, slera pon kurang..
dalam otak just nak balik umah, mandi n terus tido..
mak aku pon mula risau ng keadaan aku..
kata mak,,' keje pon keje jugak,, kesihatan kene jaga'..
betol tu..
mmg x disangkal lagi..

so,, gaji bulan ni terasa sangattttt nak makan nandos..
 tp belom ade mase yg sesuai..
asyik ade program je..
weekend ni xtau la dapat ke tak sbb keje banyak gak..
insyaallah,, dengan izin-Nya sume leh jadi kan??..


 
haha,, jangan terkejut half chicken pon aku habis makan sorg..
biase nye aku akan amek chiken extra hot, peri chips and coleslaw atau ngan Mediterranean rice..
sos plak aku akan campur hot sauce ngan garlic sauce
pergghhh,, mmg mengancam..
hmmmm,, tgk gbr ni mmg kecur air liur je.
ni gbr kali terakhir aku makan nandos..
dalam bulan 5 kalu xsilap la..
dah lame kan???

sape nak gi makan nandos gtau la ye..
hehe .
bye..

4 comments:

  1. uih sedapnya... mcm tak caya boleh abih mkn separuh ayam...

    ReplyDelete
  2. huhu,, kl makan sorg leh ler order separuh,, kl ng pakwe hilang cun plak kan kl mkn byk?? haha

    ReplyDelete
  3. salam. =)
    pernah mam nandos, tp tak bape minat rasa dia.maera lg suke mam kenny rogers.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biase nye org kite suke kenny rogers..
      betty pon suke nandos sbb kawan yg ajar mkn.. dulu ms mula2 try sendiri mmg xsdap.. bile kawan ajar campur sos tu mmg sdap terus melekat ng nandos.. hehe.. agi pon ni masakan mediterranean.. lain sikit ng slera kite ye dak???

      Delete