Monday, September 24, 2012

ResiDense eViL : reTribuTion


this weekend such a full weekend..
sabtu keje,, ahad pon keje..
well, wpon sbok keje,, aku enjoy sgt2 ng keje ni..

pagi ahad,, aku ade freelance kat bangi..
treatment session kali nih best sbb treat kat padang rekreasi instead of kat umah diorang..
segar rase badan hirup udara pagi.. hihi..
*alhamdulillah*

lepas keje terus ke p.j jumpa erol sbb nak gi digital mall..
 nak cari instax fujifilm camera kot2 ade yg murah..
tp lepas survey mahal gak.. kat mudah.com.my lagi murah..
asal nye nak survey instax je,, tp sempat gak rembat thumb drive 8GB dgn harga RM16.50.. murah kan??
even lagi murah dari PC fair.. 
*suka2*
..cheap is always my choice..

then,, lepas lunch kitorg gi tropicana city..
erol n husaini ajak tgk wayang..
aku ok kan aje..
 setelah buat kate sepakat,, kitorg pilih nak tgk residence evil : retribution..
tersangat la best,,
action movie sentiasa menjadi pilihan aku kl nak tgk kat cinema..
yg kelakar nye husaini sempat terkejut beruk dgr aku menjerit.. hahaha..
nasib la kan tgk wayang ng pompuan.. mmg cam tu..

lewat petang baru habis merewang ng diorang.. 
then,, gi umah uncle kat putrajaya plak makan nasi minyak yg dikirim oleh mak..
dari jauh tu nasi minyak tuuu..
trima kasih mak..
tersangat lah sedap bile mak masak..
sebab,, masakan ibu dimasak dgn penuh iklas dan kasih sayang..

xlarat nak balik malam tu,, aku tdo aje umah uncle..
pagi2 bangun,, baru balik umah n siap2 gi keje..

well,,
selamat bekerja sume..
mulakan hari dgn senyuman..
see ya!

4 comments:

  1. salam dear.selamat bekerja =) whatever kerja dan perbuatan, kena lakukan dgn hati yg ikhlas dan niat lillahitaala, moga mendapat kebaikkan dariNya amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taubat x ajak ko lg da tgk wayang..Hahahha

      Delete
    2. huhu,, jgn lo cam tu.. nati sape laaa nak teman aku tgk wayang lagi...

      Delete