Tuesday, September 11, 2012

11/09/2012 jaMuan raYa di MSPRC


ari ni appointment pagi di block sampai kul 11..
lepas kul 11 br amek patient,,
sbb nye kitorg ade jamuan raya..
tahun lepas company masterskill buat besar-besaran untuk FOTS,,
tapi tahun ni sume dah pindah ke main campus,, 
tinggal la kitorg yg beberapa kerat ni..
walaupun x ramai,,
kami cuba ade kan jugak jamuan raya wpon kecil-kecilan untuk mengekalkan tradisi kami..
bab makan2 mmg xleh tinggal..


baju raya yg xsempat nak pakai raya ari tu..



cute x baju aku??
jz posing nak tunjuk reben je..
haha..
jgn la amek hati ye kl rasa menyampah..

sementara tunggu sume hadir,, sempat la posing2 dulu sbg kenangan..

izan, aina n betty,..

 ni plak amin the techno,, opss technician la..
yg bj hijau plak izan le physiotherapist..

ni plak en.khairul IT personnel..

 memandangkan tempat kami datang dari seantero dunia,, 
by hook or by crook kene 'spikang' la kan..
seperti yg sedia maklum,, aku la yg kene jd MC nye..


makan time..



makan ng penuh emosi..
hahaha..

terima kasih kepada sume yg sudi hadir..
well done for all sbb dah berjaya organize party ni..
sememangnye,, all the staff mmg sporting
kehadiran sume menambah seri majlis jamuan ni..
semoga kekal cam ni sokmo lah ye..

bye..





2 comments:

  1. ni kira breakfast on the bed lah yer...hehe... selamat hari raya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ea,, br perasan betty breakfast on the bed.. sememang nye treatment couch tu la jd meja kami.. hihi

      Delete