Thursday, October 11, 2012

touCh n Go (TnGo) limiteD eDitioN




BHP ade jual kad TnGO edisi doraemon..
merata aku cari kad ni kat BHP..
last2 BHP yg ke-6 xsilap aku br dapat..
padahal aku dah ade kad tnGo yg aku tgh pakai skarang,..
kad tuh dah 5 tahun dah pon..
tp mengada gak nak kad tnGo ni..
sabau je la ke sana ke sini dalam operasi haunting  kad ni..
akhirnye dapat gak..
alhamdulillahh..

harga die RM15, tp xde kredit langsung.. so kene t.up ler
kl beli skali ngpatung doraemon tu RM39.90..
aku nak beli skali ng patung doraemon tu,,
tp skali pikir mahal la pulak..
lagi satu dashboard aku xcantik nak letak mende tuh..
yg best nye poket patung doreamon tu adalah slot untuk letak kad TnGo tu..
so cam senang la kl letak atas dashboard..
xde la nak cari kad tu merata-rata n buat jam dalam lane TnGO kan??



well, aku beli kad je..
hihi..
rase cam nak beli lagi nak kasi gift kat org..
hehe..


No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...