Monday, October 15, 2012

fiNaLLy part II

.....post had upgrated....

well,, tema 'suci' tetap menjadi pilihan aku..
biarla bunga bulat meraj kat atas berteman kan bee yg sgt comel menjadi header hiasan page aku.. haha

dah 96 kali dah arini aku dok tukar background ni smpai laptop pon naik jam..
hamekk kau..

ape2 komen la ye ng wajah baru blog aku ni..
kl murah hati korg leh letak 'html' or 'url' kl korg ade nak suggest background yg cantik..
aku just tunggu apply kat blog aku je..
heheheh..

daa..

No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...