Monday, October 15, 2012

fiNaLLy..

akhir nye ni je aku rase berkenan ng appearance blog aku..
walaupon aku rase cam serabut sikit..
asalnye aku buat background putih  je..
atas dasar tema 'suci'.. 
tp kang org kate aku pemalas plak kan??

hmm,, xpe la.. nati kite tgk brape lame rupe blog aku cam ni..
kot2 esok dah tukar lain..
haha

well,, leh x korang comment n kasi pendapat sket untuk buat blog aku ni lebih cantik???
thanx sume..

No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...