Monday, July 2, 2012

myvictoria in the house..

tanggal 26.6.2012
sampai la victoria ke pangkuan aku..
ada di antara korang maybe leh dapat tahu ape benda alah victoria kan??

haa!! victoria tu kete baru aku,..
hihi.. walaupon hanya kete kecik pon xpe,, janji beli ng titik peluh sendiri..
sape cakap aku ade sugar daddy aku tampor je bleh??
hehe.. kl ade sugar daddy xde la pakai myvi je kn???

malam nye jugak victoria dimandikan oleh abang aku sendiri
air semayang hajat dari air kolah 7 buah masjid dah prepare awal2 lagi..
thank you along..

so,, last saturday lepas keje kul 1 pergi tinted and pasang carpet..
sayang carpet asal sbb cepat kotor la..
sayang plak kan??
so beli heavy duty carpet,, senang dah jaga.. 
xde la nampak pasir or segala bagai kotor kan???

ni la detik2 tinted n pasang carpet..




ape die???
kitty aku???
hihi, kitty kesayangan tak dijual..
tapi along yg take over jaga die skarang..
 so, kitty dok ngan along la plak..


 hihi,, behave ye wahai kitty
kecomelan mu tetap dihatiku..

ok, tu aje.. bye..
have a nice monday ..

3 comments:

  1. congrat betty akhirnye victorian betty dh dilahirkan..kak azi harap betty take care ur self n ur 'pakwe' baru ye...hiiii

    ReplyDelete
  2. wuah dah beli keta baru. aku lama gila tak baca blog ko. hahaha. tahniah! jaga victoria ko elok2. :P keta aku nama Benna :D sbb kaler purple. hahahaha -aimi

    ReplyDelete
  3. haha,, aku tiru mum la ni beli myvi getek..
    hihi

    ReplyDelete

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...