Friday, June 22, 2012

myVictoria III

mcm aku citer dlm entry lepas pasal myVictoria ni..
ari ni sepatut nye dah dapat..
skali tak dapat gak ari ni..
confirm pon rabu baru dapat..

smalam dah menangis ngan mak and abah 
sbb lambat dapat.. 
mak and abah punyelah dok pujuk suh sabar..
mak siap call ayahsu mintak tolong..
call along suh siap2 kan air smyg hajat cepat2..
cengeng btol aku ni kan??
hahahaha..

xpe la..
sabar menanti..
along pon dah siap2 ngan air semayang hajat dari air kolah tujuh buah masjid..
bile dapat nati,, malam tu jugak kite smyg hajat kan myVictoria and mandikan die untuk mendapt pelindungan dari ALLAH..
hanya pada Tuhan kita meminta..

sabar ye cik betty..

1 comment:

  1. ALHAMDULILLAH...kem salam kat ur victoria tu k...
    -Daniel Ibni Aminah-

    ReplyDelete