Tuesday, July 10, 2012

: : the reason : :

kekadang orang cakap,,

'orang ade blog,, ko nak ade blog jugak'
'blogger kene rajin update blog selalu,, tp ko update setahun sekali'

hmmmm...
anyway aku ade reason aku sendiri..
aku ade sebab nape aku xnak update blog sesuka hati..

sebab nye...
aku xnak blog menjadi medan hal personal aku diketahui umum..
aku xnak ade yg berkecil hati tentang isu aku bangkit kan..
and...
aku xnak orang suke sentap2 aku tanpa usul periksa..

idea ade je dalam kepala,..
tp kadang2 kene pikir cara nak sampaikan kat blog supaya xde yang salah paham atau berkecil hati..

tu je...
see u ...

thank you..

No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...