Monday, June 18, 2012

saBtu yanG jeRebu

sabtu lepas turn aku tak keje kat opis..
so leh la merewang gi free lance treat patient kat umah kan???
as noted, appoinment ade dua tempat..
satu kat petaling jaya, and satu lagi kat kajang mewah..

wuhuuuuu, patient kat kajang mewah ni memang patient feveret aku..
dah banyak dah die amek pakej freelance aku..
alhamdulillah..

nak cite nye,, bermula nye kuar umah dlm kul 11.30,, appoinment kat petaling jaya kul 12..
sempat la kan?? silap2 sampai awal gitu..
dari tingkat lapan apartment aku,, cuaca cam redup.. 
best je dok dalam umah sbb tak de matahari..
bile turun ground floor,, makaiihhhh,, jerebu rupe nye..
tu la,, semalam tak tengok berita, so tak tau cerita la..

ku sangat lah kecewa sbb plan nak buat outdoor activities untuk patient di'cancel'kan..
sebab jerebu teruk sangat, 
boleh membahayakan kesihatan pesakit mahupon diri sendiri..huhu

tak pe,, lain kali insyaallah kite buat outdoor activities ye..
siap bleh gi berenang2 lagi..
weeee,, bab main air ni auntie betty memang suke!!!
auntie betty????
hihi, kalu kes kanak-kanak aku memang dapat pangkat auntie lerrr..

well,, alhamdulillah ari ahad hujan..
hujan nak besihkan udara..
hujan rahmat..
alhamdulillah..

1 comment: