Friday, June 15, 2012

aktiviti malam ini

setelah 5 minggu berturut-turut bekerja malam dan hari minggu tanpa henti..
agak memenat kan.. 
tapi berpuas hati sgt2..
bleh tambah pengalaman n pendapatan.. hihi
pape pon,, sume ni aku lakukan seikhlas mungkin untuk mendapat keberkatan dari-Nya..
 jgn terlalu fikirkan kerja untuk duit,, 
lame2 kite akan jadi hamba duit..
tak mo lah jadi cam tu..

malam ni tak de appointment..
plan nye nak gi berjimba kat downtown cheras bersama izan..
nak beli tudung..
harap-harap tak boros and tak membazir yer cik betty.. 
lagi satu,, jgn balik lambat sangat..
esok ade dua tempat nak keje..
perlu tenaga, rehat kene cukup kan???
betol tak???

alhamdulillah, sume ni rezeki dari ALLAH..

selamat berhujung minggu sume..

1 comment:

  1. nice blog...nice to meet you...i follow u...u follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...