Tuesday, June 5, 2012

roKoK

betty paling tak gemar orang hisap rokok..
asap rokok tu yg buat betty tak tahan...
mau sesak dada terhidu asap rokok tu..

betty tak biase sangat ng rokok ni,,
sbb ahli keluarga betty pon tak de yg hisap rokok,,
sebab tu  la bile ade orang merokok akan timbul perasaan bengaangggg je dalam hati nih..

nak dijadi kan cerita,,
smalam mase betty drive balik dari keje,,,
dalam kesesakan lalu lintas yg memang tak dapat lari bile dok kat kota k.l ni,,
ade la sorg mamat drive kete sebelah betty ni hisap rokok..
mengeletik2 jari die renjis abu rokok tu keluar tingkap kete die..
,,,sabar,,,
naseb baik kete aku ade air-cond,, 
so xde la asap rokok tu masuk kete betty kan??
tak lame kemudian,, habis hisap rokok tu,, puntung rokok tu die campak ikut sedap tangan die je..
name pon jam berhimpit2,, kete sebelah menyebelah memang dekat sangat2
puntung rokok tu terkena kete betty!!!
aarrrghhhhh!!
kalu hon kang orang kate betty gila plak,
tak pasal2 nak hon2 kan??..
perrgghhhhh,,, naik bingiiitttt je kepala aku ni..
dah la drive kete bapak aku..

die tak pikir ke,, kat atas jalan tu ade org bawak motor??
kl puntung rokok tu kene org naik motor cam mane???
haiihhhh,, nak kate bodoh pon bukan bawak kete cikai..

bertanggungjawab la atas puntung rokok tu..
kl nak lagi best,, kunyah je lebihan puntung rokok tu buat chewing gum,,

hihi..


sori..
ini hanya luahan hati..

No comments:

Post a Comment