Sunday, December 30, 2012

weDdiNG di MiTC meLaKa

wedding ni wedding anak sulung ex manager aku,, madam normala..
berlangsung nya di grand ballroom MiTC melaka pada 29/12/12..

aku n kawan aku izan naik satu kete..
gune kete izan,, n semestinya izan la yg drive..
hihihi..

suke sgt ng pelamin n majlis tu,,
simple tp meriah sgt..

layannnnn,, zaaassss

baru nak masuk ballroom

baby aina yg sgt hensem.. muahhh

pelamin cantik sgt..

atas pelamin pon sempat gossip pot pet2

side panel,,

meja makan beradap..




 semua nya semestinya tidak berakhir disitu..
kami gi jalan2 lagi ng berbaju kurung tu..
waahhh,, ayu betol anak mak..



pegi pirates park,,
sampai2 tgk kat board kate kul 4pm dah buke..
mase tu dah 5.10pm..
terus ke kaunter nak beli tiket sementara org xdatang ramai lagi ni..
skali,, teeetttt,, game2 tu sume x on lagi..
so kene la tunggu dgn sabar nye..
ape lagi,, posing sakan la aku nyahhh...






naik merry wheels
pakai high heels kauuu,, dah la kene langkah besar2 nak masuk cabin,, 
cabin plak bergoyang2.. memang mencabar..
hahaha


muke gayat.. hihi

cam same je ng gbr posing kat atas (dalam dewan MiTC) kan???
background je lain2..



30 saat kemudian,,

gayat lagiii..

50 saat kemudian,,

masih x brani nak berdiri.

1 minit 14 saat,,

hehe,, berjaya berdiri gak akhir nya..


jalan2 lagi..


dah2,, jom balik..
 
kul 7 petang terus bergerak balik..
xleh balik lambat, nt mak risau..
bye2 wahai melaka bandaraya bersejarah..
bukan bandar je ade sejarah,,
malah banyak juga sejarah aku kat situ since 2007,,
pape pon semuanya hanyalah sejarah.. =)
daa..









No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...