Monday, December 17, 2012

doYan

doYan = durian

still mood rase nak makan durian,..
mane lagi kat k.l ni..
semestinya aku gi ss2..
mahal la sikit,, tp durian nye bermutu tinggi..


aku x tau jenis2 durian ni
aku just pergi kat uncle tu and cakap nak doyan isi manis..
xnak pahit2...
so,, uncle tu confident bagi kitorg durian ni..
spesies 'fairy'.. hihihi
sangat la manis,, tp isi die putih tak kuning..
langsung x melekat kat tangan,, so tangan x melekit pon..
memang puas hati..
makan sambil tersenyum 
sedappp..

licin
then,, alang2 dah sampai ss2 mesti la kene makan kat murni..
rezeki kitorg sbb ade meja.. kl x, berdiri la kat situ tunggu meja

spagetti carbonara

air 'i love you' and 'i miss you'
mee radja
kenyang... alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...