Friday, May 18, 2012

oH my SLK 660..

selamat hari jumaat sume..

sape tau SLK 660???
haaa.... itu kereta kesayangan milik I since last 3 years..
tetibe dah gi free-lance kat  bangi, dan sebagai nye tetibe x leh nak start plak???
alahai kesayangan SLK 660@kitty aku ni.. 
wat hal lagii...

so, mr.engineer en.zamri dgn baik hati pinjam kan 'vhite' kesayangan nye walaupon berat hati risau calar balar..
insyaallah I jaga vhite dgn baik ye...
terima kasih byk2..
you are my savior..
asyik kete I rosak je, die la yg jadi pomen nye.. hi hi hi..
maaf la, saya reti rawat org je,, xreti nak rawat kete..
huhu..

  semoga jumaat ini penuh dgn keberkatan dan senyuman..
aminn..

2 comments:

  1. waahhh..rupenya dlm diam ad en zamri..
    special bf lah tuh..:p

    ala tukau jer dgn kete baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiiyakkkkk.. nak tukar baru tu yg susah tu.. huhu.. naik lomah jantung den nak bli kete nih.. elin doa kan la betty murah rezeki ye.. bleh tukau kete baru.. hehe

      Delete

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...