Monday, May 21, 2012

: : Monday Blues : :

assalamualaikum...
ade sape2 kat sini menghadapi monday blues x??
kl x penah hadapi monday blues ni,, mmg korg sorg staff yg sgtttt rajin..
TAHNIAH pd org tersebut!!!. hihi.. gua mmg respect lu..

aku nih, isnin jer mmg terkena wabak monday blues ni..
especially kl sabtu n ahad bz,, lagi la kuat monday blues aku tu..
rasa cam x puas nak rehat je.. 
padahal salah aku jugak yg x reti nak duk diam kat umah kan??
tp,, kl sabtu n ahad x buat pape,, xsabor2 nak keje plak.. sbb borim.. huhu

ape korg selalu  buat bile hadapi monday blues ni???
kl betty la kan.. betty akan:
  1. pakai baju terang2 n make up betol2.. maksud nye bukan mekap cincai2,, tp bukan mekap tebal2 jugak at least just nice la kan??.. so malam tu dah kene prepare n iron baju siap2,, n bangun pagi2 sbb nak mekap (tu pon kl terbangun).. hihi
  2. dun make it as a wrong day,, maksud nye buat semua benda dgn betol.. jgn gerak gi keje lambat.. nati stuck in jam then risau sampai keje lambat.. so jd stress.. so,, mood makin teruk untuk keje hari senin kan???
  3. breakfast sedap2 @ pelik2.. hihi.. yg pelik contoh nyee.. makan meggi sebungkus ramai2 ng member2 sekerja (3@4 org,, pompuan je ye).. perghh.. its really make my day.. mode bertukar jadi 'happy'.. winkk!!!

ade sape2 nak share x cara2 mengatasi monday blues ni ngan betty x???
bleh gak betty cube.. hihi

jom la share same.. care nye,,
  • post kat blog korang pasal monday blues ni,, 
  • then paste korang punye URL kat comment betty..
  • then jgn lupa paste betty punye URL kat post korg tu ye..







No comments:

Post a Comment