Wednesday, April 4, 2012

: : JoM tEngoK pErFumE : :

assalamualaikum sume..

ni antara list perfume yg betty jual.. 
so you ols leh la tgk ea..
untuk hantaran ke, satu dulang hantaran letak 3 terus, hihi, 
untuk hadiah kasi yg tersayang ke, 
untuk pakai sendiri pon boleh..
kl nak tau bau die cam mane, leh test kat jusco ke, kat parkson ke..
then beli la ng betty sbb dpt murah ;)..
gerenti original, tapi xde kotak..
so kotak tu diganti dgn pouch yg eksklusif..
ke'original' an nye betty leh jamin..
barangan ni reject..
so x sume ade stock.. kl nak order buat la 3 choices..
kl choice yg pertama xde, leh amek choice yg kedua atau ke tiga..
ye la, xsume ade yg reject kan???

jom cekidout..






kl nak order, senang je..
contact je betty terus..
012-3524252
pape betty akan call balik..
ingat!!!,, buat 3 pilihan ea..
perfume lain nati betty update in the next post ea..

tq sume..
daa..

No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...