Wednesday, April 4, 2012

: : pErfuMe KeMbAli : :



ini sambungan list perfume dari entri lepas.. 
sori.. gbr entry lepas besau sgt..
nak kecik kkan gbr kang x nampak plak kan??

k,, ni ade lagi.. 
tgk2 la ye..











jgn lupa, buat 3 pilihan ea untuk order..
pape contact la betty 012-3524252

jom visit  : : JoM tEngoK pErFumE : :

2 comments:

  1. Betty.. dunhill utk woman ada tak? Kalau ada bgtau. Saya x pasti sgt namanya tp kalau beli yg non alcohol tu, itulah bau yg wangi dgn saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. kl dunhill untuk perempuan dunhill desire.. kl nadiya nak bleh betty check stok..

      Delete

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...