Thursday, December 3, 2015

program semarak kasih 2015

ni first time aku join support group program
itu pon jadi pensyarah pengiring ntk pelajar2 kami jadi volounteer
tahun ni program ni sgt best sebab buat kat cameron highland..
so, leh la merasa jalan2 dgn bajet yg lebih murah


program ni sgt bagus..
sebab isertai oleh ibu bapa yg mempunyai anak2 syurga
so, program ini memberi suntikan semangat pada ibu bapa supaya jangan berputus asa dalam membesarkan anak2 syurga ni

disamping itu,, ibu bapa diberi peluang untuk bercti dimana anak2 istimewa akan dijaga oleh volunteer..
sementara anak2 dijaga,, anak2 ini akan menjalan kan aktiviti2 berfaedah yang dianjurkan oleh pihak penganjur dan dibantu oleh para volunteer..

seronok memang seronok program ni
kita dapt share pengalaman ib bapa dalam handling anak2 istimewa ini..

sepanjang 3 hati 2malam di sana,,
apa yg aku leh simpulkan di sini,,
mmg anak syurga itu istimewa,, dan itu lah jalan ke syurga untuk ibu bapa mereka..

No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...