Thursday, December 3, 2015

2015

salam semua..

dah hampir penghujung ahun 2015 dah ni..
sampai blog pon xsempat update..

2015..

byk memory indah pada tahun ni
mungkin tahun ni adelah tahun yg luck bagi aku kot..
alhamdulillah syukur ya Allah
syukur kerana dipermudahkan urusan,
di beri jalan ke pintu rezeki yang lebih luas

bermula nye 2015,, 
tirai dibuka 1/1/15 dengan kenduri kecil kecilan bagi majlis pertunangan aku ng si dia
walaupon mase tu di sambut dengan hati yg hiba kerna si dia baru sahaja kehilangan ibunda tercintanya 7/12/14.. beberapa hari sebelum pertunangan kami..
mase tu jugak la banjir besar menimpa negeri kelantan.. 
sehingga kan risau takut majlis pertunangan terpaksa dibatal kan gara2 jalan yg xleh dilalui untuk rombongan pihak lelaki..
tapi alhamdulillah,, semua nya selesai dan berjalan lancar.. 
perjalanan rombongan selamat datang dan balik.. dan cuaca yg panas2 manja pada hari tersebut..
syukur sgt2..



then, after 18 bulan bergelar full time freelance occupational therapy, aku dapat la keje sebagai pensyarah di PICOMS (Pusrawi International College Of Medical Sciences) pada april 15..

semuanya berjalan lancar,, alhamdulillah

sekarang ni hidup yg sibuk dengan kerja sebagai pensyarah cum pengajar klinikal di pusrawi.. weekend pulak masih menjalankan freelance occupational therapy..

ape2 pon,, semoga dipermudahkan semuanya. 

No comments:

Post a Comment