Wednesday, February 13, 2013

HoTeL PuLLmaN PuTraJayA LaKeSiDe




ari tu anta abah je kat sini memandangkan abah among 'drive team' untuk pendekatan i-THINK di sekolah..
anta abah je ok..
nak duduk kat situ buat mase sekarang ni aku x mampu la kot..
duit bukan berkepok-kepok sangat sampai leh duduk santai2 kat sini kan???
*simpan buat bayar roadtax kete lagi bagus.. hihi

hotel ni memang mewah..
staff sume memang senyum je.. hensem plak tu.
sampai kan aku just pegang coat/blazer abah pon ade staff die amek tolong bawakan..
ingat kan die tolong angkat beg berat2 je..
huhu.. professional,, professional..

cam ni rupenye hotel 5/6*..
jakun plak tetibe..
huhu..


hamek kau,, ade heran kitorang???
sume geng selipar jepon je..
termasuk la aku sendiri.. hihi


kredit to along yg amek kan gbr,, 
kalu x senget x leh,, tu 'signature' die.. kate nye..


 aku, ayah su,, mak su,, and emak..

abah???
mase ni abah dok sibuk borak2 ngan org JPN wakil negeri lain..
hm,,, so abah drop out dari situasi ini..
hihi..

all the best abah..
dah setahun bertungkus lumus untuk project ni..
berganding ngan wakil pelajaran dari U.K untuk menerapkan pendekatan baru dalam education di negara kite..
pape pon..
bak kate abah
"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"
walaupon bersengkang mate n x cukup tdo untuk implement mende alah ni..
well,, be proud of you abah.

No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...