Tuesday, January 22, 2013

meaT BalL & sHrimP..

dah lame dah tak berjimba 
mula2 gi digital mall sbb nak join auction..
aim nak bit samsung s3 kot2 dapat murah..
last2 mahal gak.
xberbaloi masuk lelong ..
so hampeh x beli pape kat digital mall..

then gi subang plak sbb ade kedai hp murah..
sgt la murah, kedai die penuh giler
 sampai nak buat urusan jual beli pon payah..
cctv die fulamak!!! penuh satu kedai..
memandangkan ade rebate rm200 dari skmm,, so mesti kene beli gak satu handphone kan???
well,, dah dapat je handphone terus balik..
x tahan nak dok lame2 bersesak-sesak dalam kedai sempit tu..

lepas tu gi  ikea plak sbb masing2 teringin nak makan meat ball..
mase tu lapar bukan main sampai makan 2 org tp nak order 3 meal..
tp,, pikir2 balik jangannnn..
nati membazir plak..

dah la siap plan nak beli karipap ikea sebelom balik..
huh,, macam2 nak makan mase lapar..
nafsu btol!!!

well,, disebabkan sentiasa diingatkan jgn membazir,, so,, order 2 meal la dulu..
cukup la kan.. then amek satu softdrink memandangkan refillable.. jimat!!!
hehehehe..

taraaa!!!

shrimp ni untuk aku.. sedappp..

meat ball 15 pcs..
 sgt la kenyang..
sampai sakit kepala aku resdung makan udang byk sgt..

balik je terus telan 2 biji uphamol..
then,, kiokkk flat tdo x hengat doniaa..
penat berjalan tambah sakit pale lagi..
hahahaha..



No comments:

Post a Comment

After a Long Journey

tahun ni masuk tahun ke 7 betty kerja sebagai Occuptional therapist (OT) walaupun pada 2015 betty jadi lecturer cum clinical instructor, ...