Sunday, May 26, 2013

May 2013

nampak nye entry aku ni sebulan sekali gamaknye..
yela,, xde isu nak share..
kl ade isu pon kekadang malas nak share..haha

minggu ni 3 hari berturut-turut cuti..
wahhhh,, cam lame sangat x cuti n rehat sambil bersantai..

24th may,, hari wesak... habis kan sume freelance yang ade minggu ni dalam hari ni..
well,, most of patient cancel pergi bercuti ler,, name pon musim cuti sekolah kan???

sabtu,, ptg baru kuar umah..
melawat naufallll...

naufallll
 
gi alamanda beli tiket wayang n makan NANDO'S (feveret aku yg mmg xleh disangkal lagi)

on d way gi nandos nampak belon cantik plak,, snap jap.. hihi
abaikan muka pucat itu,, bile dah nak malam,, muka dah mmg semakin pucat sbb malas nak touch up mekap lagi dah.. hehe

hamek kau,, half chicken aku makan.. sidelines?? share kawan punye.. hehe

sementara nak tunggu late nite show,, ape kate kite pergi jom heboh sempena hari belia..
yeeehaaa... punye la penat jalan sbb parking jauh..
adoiiii.. dari high heels sempat tukat flats la sbb x sanggup nak melangkah longkang n berjalan di permukaan yg x rata..



masuk balik alamanda for the movie show..
sempat tdur dulu dalam kete menunggu saat tiba..
hahaha..
tambah pulak tengah sakit kepala,, makan ubat n tdur jap..
movie pon start 12.50am..
yang datang sume muke bangun tdur..
cam bangun sahur plak.. hahah

citer ape lagi???? movie yang ditunggu2
faSt & fuRiOus 6 lerrr...
bestttttt.. 5 popcorn!!!!


x x x


No comments:

Post a Comment